Forretter

  

Marineret tunfilet med ingefær og soltørretomater serveres med sprød salat
 
Lakse soufflé med sprød salat og cremefraiche dressing
 
Gratinerede gedeost med grillet peberfrugt, akaciehonning og sauris baconsalat
 
Bruschetta med tomat, basilikum og parmesanost 
 
Linguini med pesto sauce og revet parmesan ost
 
Vildtterrine med balsamicosirup og blandet salat

Gratinerede kæmperejer med hvilløgssmør

Suppe med kartofler, jordskokker, timian og hasselnødder
 
Friteret Calamari med tartar mayonnaise dressing  


Alle forretter serveres med brød og smør

 

Ved allergener informer venligst personalet

 

 

Hovedretter

 

Grillet mixed af oksemørbrad, oksefilet og kylling på spyd serveres med skysauce, kartofler og grøntsager


Ungehanebryst med smør, hvidvin, timian og svampe, serveres med kartofler og grøntsager 


Krydrede langtidsstegte lammeskanke,serveres med kartofler og grøntsager


Tortellini med kylling, soltørrede tomater, basilikum og parmesan 


Grillet lammekrone med rødvinssauce og mynteolie, dagens kartofler og grøntsager


Braiseret dådyrkøller med vin, bladselleri og blodappelsin serveres med kartofler og grøntsager


Chateau Briand,150gr meget mør bøf helt uden fedt og sener serveres med rødvinssauce, kartofler og grøntsager


Oksefilet, 200gr perfekt steak med bearnaisesauce serveres med  pommes frites grøntsager


Grillet oksemørbrad, 150gr med pebersauce , serveres med kartofler og grøntsager 


Kalvefilet 200gr med en sart og fin smag serveres med trøffelsauce, serveres med kartofler og grøntsager 

 
Dagens fisk (spørg tjener)

 

Ekstra gram kød koster 1 kr 

 

  

Dessert

 

Chokolade Ganachetærte med vaniljeis 


Forskellig italiensk is, jordbær, vanilje og chokolade  


Pandekage med vaniljeis


Créme brulée  


Ostetallerken 


Sorbet du jour


Tiramisu

 

VALGFRI A LA CARTE

 

1 HOVEDRET 139,-

2 RETTERS MENU 169,-

3 RETTERS MENU 199,-